top of page
AirSmile - Tandartspraktijk DentalDynamic Leeuwarden

AirSmile

Bovenkant
Over

Rechte tanden zonder de traditionele blokjesbeugel

Over AirSmile

Als u ontevreden bent over de stand van uw tanden, kunt u deze bijstellen met een beugel. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is: AirSmile, ideaal als u liever een beugel wilt die u niet ziet.

Airsmile is vooral geschikt voor eenvoudige behandelingen. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee worden behandeld. Voor ingewikkelde behandelingen sturen we u door naar de orthodontisten met wie wij samen werken.

Airsmile OPT 2.jpg

Twee weken per aligner

De doorzichtige, op maat gemaakte, aligners (beugels) worden meestal om de twee weken vernieuwd en verplaatsen heel geleidelijk uw tanden en kiezen naar hun ideale positie.

Stappenplan

Het stappenplan

Mogelijkheden

Schermafbeelding 2020-09-26 om 14.09.29.
Schermafbeelding 2020-09-26 om 14.09.37.

Technologie

Uw gebit wordt door een afdruksysteem gedigitaliseerd. Met dit digitale bestand worden de gewenste verschuivingen van uw tanden gepland en berekend. Het eindresultaat bekijkt en beoordeelt uw tandarts met u. Na uw akkoord worden vanuit het digitale bestand de AirSmile® op maat gemaakt.

Voordelen

Voordelen van AirSmile

De kosten van deze behandeling

Elke mond is anders. De kosten verschillen daarom ook. Alleen het boven- of ondergebit kan worden behandeld of beide kaken. De behandeling kan een kleine gebitscorrectie betreffen of juist een uitgebreidere.

De totale kosten voor de behandeling met AirSmile voor een kleine correctie alleen, wat ongeveer een halfjaar duurt, bedragen ca. € 1.300,-. Een uitgebreide behandeling met AirSmile van twee jaar aan boven- en ondergebit kan ruim € 3.000,- bedragen.

Uiteraard ontvangt u van ons een kostenbegroting.

Vergoeding

Vergoeding is mogelijk door uw zorgverzekeraar. Hiervoor heb je een aanvullende verzekering nodig. Vraag vooraf uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Kosten
FAQ

Veelgestelde vragen

Expertise

Expertisegebied

Contact
bottom of page