top of page
Digital Smile Design - DentalDynamic Leeuwarden

Digital Smile Design

Bovenkant
Over

Samen uw nieuwe glimlach ontwerpen

Over Digital Smile Design

Iedereen verdient een mooie glimlach! Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en dan kunnen wij in actie komen. Ons expertise ligt in het ontwerpen van een nieuwe glimlach niet alleen om er beter uit te zien en zelfverzekerder te worden, maar ook om beter te kunnen kauwen en van het leven te genieten. Met het ontwerpen van een nieuwe glimlach aan de hand van de allernieuwste technieken, de zogenaamde Digital Smile Design kijken wij naar alle aspecten van het gebit en bepalen het nieuwe ontwerp aan de hand van uw individuele gezicht karakteristieken op het digitale platform. Sterker nog, de 'nieuwe glimlach' kan even gedragen worden in een test drive voordat u beslist om met de behandeling te starten. Wij kunnen volledig voorspelbaar werken.

Digital Smile Design.png
Stappenplan

Het stappenplan

Wat is Digital Smile Design?

Heeft u zich altijd afgevraagd hoe uw lach eruit zal zien als uw tanden een andere vorm hadden? Wij kunnen nu met de nieuwste technologie uw nieuwe lach aan de hand van uw gezichtsuitdrukkingen en lachlijn ontwerpen en dit ontwerp testen. Zo kan u uzelf met een nieuwe zelfverzekerde lach zien en wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken om dit vervolgens te verwezenlijken.

Wat is DSD
Voordelen

Voordelen van digital smile design

Digital Smile Design bij DentalDynamic

DentalDynamic heeft gecertificeerde tandartsen die de Digital Smile Design-methode uitvoeren. Digital Smile Design houdt in dat uw tandarts aan de hand van uw wensen, en aan de hand van een analyse van uw gezichtsstructuur, uw lippen en uw tanden, de ideale glimlach voor u in een computerprogramma ontwerpt. Vervolgens worden de behandelingen toegelicht met betrekking tot hoe deze optimale glimlach gerealiseerd kan worden. Alvorens de behandeling start, ziet u dus al exact het beoogde eindresultaat.

Logo_Dental Dynamic.png

Veelgestelde vragen

Expertisegebied

FAQ
Contact
bottom of page