top of page
Woudvaart website wave 3.png

Over onze praktijk

 
 
Bovenkant pagina

Welkom bij Tandheelkunde Noordwolde!

21.png

Over onze praktijk

Welkom op de website van Tandheelkunde Noordwolde, uw tandarts in Noordwolde.

 

Wij zijn een moderne, innovatieve en laagdrempelige tandartspraktijk. Onze tandartsenpraktijk is sinds 2010 overgenomen en gevestigd op de huidige locatie, IJsbaanweg 58 te Noordwolde. Wij hebben een divers team (tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten) en bieden vrijwel alle soorten tandheelkundige behandelingen aan, voor kinderen én voor volwassenen.

Voor ons heeft kwalitatieve tandheelkundige zorg leveren de prioriteit. Voor goede kwalitatieve zorg is een sterk team nodig. Dat wil zeggen een vakkundig en divers team wat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde.

Ons speerpunt is preventie, dat wil zeggen het motiveren, instrueren en bijsturen naar betere zelfzorg en indien nodig gebitsreiniging uit te voeren – onder het motto voorkomen is beter dan genezen. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, preventie begint al bij het melkgebit. Daarom hebben wij een sterk preventie team in huis waarbij wij vooral ook aan het melkgebit aandacht besteden! We bieden een breed spectrum aan moderne tandheelkundige behandelingen. Denk hierbij aan orthodontie, kindertandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen met microscoop, protheses, kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde, laserbehandelingen en natuurlijk ook restauratieve tandheelkunde. Daarnaast hebben wij een eigen tandtechnisch laboratorium in huis, voor snelle reparatie van protheses.

Door onze ruime openingstijden, ook ‘s avonds, en door implementeren van moderne innovaties, zoals de laser en de 3D-scanner kunnen wij u met meer comfort behandelen.

U als persoon en uw gebit staan bij ons centraal.

 
Adres & Route
20.png

Onze innovaties

 
Laser | Innovaties | Tandheelkunde de Loten

Laser

De laser is een aanvulling op de traditionele technieken en vervangt in sommige gevallen het traditionele boren.

3D - Scanner | Innovaties | Tandheelkunde de Loten

3D - Scanner

Met behulp van onze 3D scanner maken wij een digitale afdruk waardoor u niet meer op de traditionele manier hoeft te happen.

Werken bij Tandheelkunde Noordwolde?

bottom of page