top of page
Spoedpagina foto - Tandheelkunde de Loten.png
Woudvaart website wave 3.png

Spoeddienst

 
 
SPOEDDIENST
Spoeddienst | Tandheelkunde de Loten | Uw tandarts in Sneek

Wijziging van spoeddienst

Per 1 januari 2023 verandert in onze praktijk- maar ook voor een groot deel in onze regio- de spoedzorg.

Het spoednummer 0900-1123112 blijft ongewijzigd.

 

Door toenemende agressie richting zorgverleners in of tijdens spoeddiensturen en het uitstellen van tandheelkundige zorg- welke bij uw eigen tandarts tijdens praktijkuren hadden kunnen plaatsvinden-, hebben wij besloten de samenwerking aan te gaan met Spoed Tandartspraktijk te Zwolle.

 

Wat houdt dit voor u in:

Van maandag tot en met donderdag kunt u tijdens de dienst in de regio terecht voor enkel; ernstige pijnklachten, trauma's en/of nabloedingen. Afgebroken vullingen, een losgelaten kroon en /of brug die geen ernstige pijnklachten vooroorzaken zijn geen spoedbehandelingen.

 

Na 17 uur dragen wij dan de zorg over aan Tandarts Spoedpraktijk te Zwolle ( afdeling Kaakchirurgie, Isala te Zwolle). Ook daar kunt u dan enkel terecht voor ernstige pijnklachten, trauma's en/of nabloedingen.

 

Zij zullen u dan te woord staan en aan de hand van diverse vragen bepalen of uw klacht gezien moet worden door een dienstdoende tandarts aldaar en/of dat dit kan wachten totdat uw eigen tandarts weer aanwezig is. Op vrijdag na 12.00 uur nemen zij de waarneming over en de gehele dienst tijdens het weekend en op feestdagen.

 

U moet in ieder geval rekening houden met de eerste kosten van € 85.-. ( denk aan een consult en röntgenfoto's). De behandelingen zijn hier dan nog niet bij inbegrepen. Dit zijn kosten volgens de NZA tarieven.

 

Wij blijven u met klem adviseren om uw reguliere controles en preventieve behandelingen niet uit te stellen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ook adviseren wij u om geadviseerde en/of gediagnostiseerde behandelingen niet uit te stellen. Door het uitstellen van uw behandelingen kan het uw klachten alleen maar verergeren en worden uw kosten velen malen hoger.

bottom of page