top of page
13.png
Woudvaart website wave 3.png

Het team van 

Noordwolde

 
 
Bovenkant
Onze medewerkers

Het team van Tandheelkunde Noordwolde heeft jarenlange ervaring en is zeer deskundig op het gebied van tandheelkunde. Voor ons is het leveren van kwalitatieve tandheelkundige zorg een topprioriteit. Daarom laten wij ons jaarlijks bijscholen om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Maak kennis met ons team en ervaar op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.

Drs. C. Rokas

Drs. C. Rokas

Tandarts

BIG-Nummer: 19912528102

Tandarts Rokas is een zeer ervaren, warme en vriendelijke tandarts met Griekse roots. Hij houdt zijn kennis up-to-date door het constant blijven volgen van de relevante cursussen en opleidingen. Hij is van alle markten thuis en heeft een speciale interesse in prothetiek.

Mevr. M. de Groot

Mevr. M. de Groot

Praktijkmanager

▪︎

Ik ben sinds september 2021 werkzaam als praktijkmanager van onze praktijk in Sneek en in Noordwolde. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de tandheelkunde waarin ik ook als tandarts-, ortho- en als preventie-assistente werkzaam ben geweest. Ik vind het leuk om mij bezig te houden de organisatorische en ondersteunende taken.

Mevr. G. Tabak

Mevr. G. Tabak

Preventie-assistente

▪︎

Sinds 1 februari 2020 ben ik werkzaam bij tandheelkunde Noordwolde. Hiervoor was ik in diverse andere praktijken ruim 30 jaar werkzaam, heb dus veel veranderingen en moderniseringen meegemaakt.

Mevr. M. Meijboom-Tissink

Mevr. M. Meijboom-Tissink

Tandartsassistente/orthoassistente

▪︎

Ik ben Mirjam, sinds 2021 werkzaam binnen de tandheelkunde wat ik met veel plezier en interesse doe. Ik vind het werk erg leuk en ik werk graag binnen een team. Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt en dat er op maat naar iedere persoon gekeken wordt, daar draag ik graag aan bij.

Msc. G. Marska

Msc. G. Marska

Tandarts voor Orthodontie

BIG-Nummer: 39909259502

Omdat Menno ons helaas zal gaan verlaten om van zijn oude dag te gaan genieten introduceren wij Grazyna Marska. U heeft haar vast al eens in onze praktijk gezien! Vanaf mei 2023 zal zij de werkzaamheden van meneer Haarsma overnemen. Grazyna is al werkzaam als tandarts sinds 1997 maar naast algemene tandheelkunde is Grazyna ook Tandarts voor Orthodontie en Kindertandarts.

Mevr. L. Orlos

Mevr. L. Orlos

Tandtechnicus

▪︎

Vanaf 4 mei 2009 ben ik werkzaam als tandtechnicus in Tandartspraktijk de Loten in Sneek. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de praktijk in Noordwolde.
Dit werk geeft mij veel voldoening.

Mevr. M. Piest

Mevr. M. Piest

Office- manager

▪︎

Sinds mei 2001 ben ik werkzaam bij Tandheelkunde Noordwolde. Ik kwam helemaal blanco binnen en naast mijn administratieve opleiding had ik geen enkele affiniteit met tandheelkunde.
De balie zou mijn werkplek worden en die bleek op mijn lijf geschreven te zijn.

Dagmar Gaal

Dagmar Gaal

Tandartsassistente

Mijn naam is Dagmar, ik ben 21 jaar oud, ik heb vanaf oktober 2022 stage gelopen in de praktijk en na het behalen van mijn diploma nu full-time aan het werk in de praktijk.

Gosia Wrobél

Gosia Wrobél

Tandarts Parodontologe

39933715002

Ik ben Gosia Wrobél. Sinds oktober ben ik werkzaam bij Tandheelkunde Noordwolde. Mijn specialiteit is parodontologie. Ik ben op de woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

Peter Wrobél

Peter Wrobél

Tandarts

09932730602

Ik ben Peter Wrobél. Ik ben sinds oktober 2022 werkzaam bij Tandheelkunde Noordwolde. Mijn specialiteit zijn endodontologische behandelingen. Ik ben vooralsnog alleen op de woensdag aanwezig.

Mevr. A. Looze

Mevr. A. Looze

Preventie- en orthoassistente

▪︎

Ik ben Anna Looze en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Tandheelkunde Noordwolde. Ik heb 18 jaar geleden mijn diploma gehaald en werk sindsdien met plezier in de tandheelkunde!

Irma Kamp

Irma Kamp

Preventie assistente

Ik ben Irma en sinds 1 september 2023 werkzaam bij tandheelkunde Noordwolde. Tandheelkunde is mijn passie en wat maakt mijn werk nu zo leuk?
Geen dag is hetzelfde! Patiëntenzorg staat bij mij voorop en ik probeer het voor de patiënten altijd zo comfortabel mogelijk te maken.

Werken bij Tandheelkunde Noordwolde?
bottom of page