top of page
13.png
Woudvaart website wave 3.png

Werkwijze

BOVENKANT

Van intake tot behandeling

Als u voor het eerst bij ons komt of als u al geruime tijd niet bent geweest voor de periodieke controle zullen wij een uitgebreide inspectie van uw huidige mondgezondheid uitvoeren. Daarbij komen onder andere aan de orde; uw specifieke wensen, uw huidige tevredenheid over het gebit, wat er in het verleden bij u is uitgevoerd, tandheelkundige problematiek, het zorgdoel en natuurlijk het plan van aanpak.

Bij meer complexe en gecombineerde gebitsproblematiek is het opstellen van een uitgebreid behandelplan een meerwaarde voor de behandeling. Hierbij wordt aan de hand van een nauwkeurige controle van alle facetten van uw gebit en mondgezondheid, röntgen- en lichtfoto’s een lijst opgesteld met alle tandheelkundige problemen. Aan de hand daarvan wordt een op maat gemaakt behandelplan voorgesteld, daarbij wordt ook gekeken naar alternatieven en mogelijke risico’s. Met bijbehorende brief en begroting kunt u dan een weloverwogen keuze maken.

Werken met vergroting

Onze praktijk is uitgerust met een microscoop welke is bedoeld voor precisie werkzaamheden zoals de wortelkanaalbehandeling, preparatie en plaatsing van kronen en bruggen. Daarnaast werken wij over het algemeen het liefst met vergroting in de vorm van een loepbril zodat we betere diagnostiek en hogere kwaliteit van restauraties kunnen waarborgen.

bottom of page