top of page
13.png
Woudvaart website wave 3.png

Het team van 

Noordwolde

 
 
Bovenkant
Onze medewerkers

Sinds 2001 verzorgt Tandheelkunde de Loten de best mogelijke zorg in Sneek en omgeving. Voor ons is het leveren kwalitatieve tandheelkundige zorg een topprioriteit. Hier is een sterk team voor nodig dat zich jaarlijks laat bijscholen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Maak kennis met ons, en ervaar wat ons team voor u kan betekenen.

1.png

Drs J.S. Owsiejko

29023173502

Tandarts / Praktijkeigenaar

Jurek is naast tandarts ook de eigenaar van Tandheelkunde de Loten. Naast zijn bijzondere interesse in prothetiek en algemene tandheelkunde is Jurek veel bezig met cursussen en behandelen met behulp van onze speciale tandheelkundige laser. Een goede mix van gefundeerde ervaring met de nieuwste technieken.

7.png

Msc. A. Anegroaei

19921963502

Tandarts

Alex is sinds 2017 werkzaam als tandarts bij De Loten en heeft het streven om altijd kwalitatief goed werk te leveren. Hierdoor kan zowel u als patiënt als Alex met een goed gevoel naar huis.

Logo - Tandheelkunde de Loten.png

Drs. H.J. Haarsma

89021288602

Tandarts voor orthodontie

Onze orthodontie behandelingen worden verzorgd door Menno Haarsma, Menno is één keer per maand op de dinsdag bij ons in de praktijk aanwezig. Daarnaast is er een orthodontie assistente, zij is 2 dagen per week bij ons in de praktijk aanwezig.

6.png

Mevr. D. Huitema

.

Preventie-assistente

Sinds mei 2005 werkt Doortje bij Tandheelkunde de Loten. In 2011 heeft ze de cursus tot preventie-assistente succesvol afgerond.
“Voor mij is het belangrijk dat de patiënten tevreden en met een glimlach de praktijk verlaten.”

Patricia

Mevr. P. de Haan

.

Tandartsassistente

Met haar positieve en vrolijke persoonlijkheid tovert Patricia een glimlach op het gezicht van haar patiënten en collega’s. Ze is een echte teamplayer en wil zich graag verder ontwikkelen in de tandheelkunde.

Nynke.png

Mevr. N. Rondaan

.

Receptie en tandartsassiste

Ik ben vanaf maart 1999 werkzaam in de praktijk. Eerst als allround tandartsassistente, vanaf 2004 als baliemedewerkster en soms als stoelassistente.
Ik vind het fijn als de patiënten tevreden de deur uitgaan.

4.png

Mevr. M. de Groot

.

Praktijkmanager

Ik ben sinds september 2021 werkzaam als praktijkmanager van onze praktijk in Sneek en in Noordwolde. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de tandheelkunde waarin ik ook als tandarts-, ortho- en als preventie-assistente werkzaam ben geweest. Ik vind het leuk om mij bezig te houden de organisatorische en ondersteunende taken.

13.png

Drs. C. Rokas

19912528102

Tandarts

Tandarts Rokas is een zeer ervaren, warme en vriendelijke tandarts met Griekse roots. Hij houdt zijn kennis up-to-date door het constant blijven volgen van de relevante cursussen en opleidingen. Hij is van alle markten thuis en heeft een speciale interesse in prothetiek.

9.png

Mevr. E.M. de Jong

.

Mondhygiëniste

E.M. de Jong is sinds 2007 met veel plezier werkzaam als mondhygiëniste bij Tandheelkunde de Loten. Ze vindt het belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen. Verder heeft het werken met kinderen haar interesse.

11.png

Mevr. G. de Jong

.

Tandartsassistente

In 2007 is Grietje, samen met haar collega, team de Loten komen versterken. Sinds 1990 ben ik met veel plezier werkzaam als all-round tandartsassistente.

Mevrouw G. Lesniak.png

Mevr. G. Lesniak

.

Tandheelkundig medewerker

Gosia is een ervaren, gedreven tandarts met inmiddels 7 jaar ervaring in de tandheelkunde. Ze is geboren in Polen en is daar afgesturdeerd. Gosia heeft veel passie voor haar vak en wil haar patienten zo veel mogelijk comfort bieden.

Profielfoto's De Loten.png

Mevr. L. Orlos

.

Tandtechnicus

Vanaf 4 mei 2009 ben ik werkzaam als tandtechnicus in Tandartspraktijk de Loten in Sneek. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de praktijk in Noordwolde.
Dit werk geeft mij veel voldoening.

12.png

Msc. A. Pajor - Straatsma

9926776102

Tandarts

Tandarts Pajor heeft een passie voor digitale tandheelkunde waardoor ze vaak de nieuwste scan technologie gebruikt tijdens haar werkzaamheden. Daarnaast werkt ze graag met kinderen en bevordert ze pijnloze behandelingen zoals kroontjes. Ze gelooft dat het melkgebit even belangrijk is als het blijvende gebit.

2.png

Drs. G. Marska

39909259502

Tandarts & Orthodontie

Marska onderscheidt zich door het gebruik van de meest moderne materialen met als enige doel om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. Door het veelvuldig volgen van cursussen houdt ze haar kennis op een hoog niveau zodat het comfort én de veiligheid voor u als patiënt altijd uitstekend voor elkaar zijn!

3.png

Mevr. M. J. Owsiejko

.

Mondhygiëniste i.o.

Matylda volgt momenteel de opleiding tot mondhygiëniste in Groningen. Ze doet haar werk met precisie en plezier. Naast haar studie, werkt ze op kantoor aan de website en plaatst ze berichten op social media namens de praktijk. Ook assisteert ze soms de tandarts.

5.png

Mevr. S. Mujkic

.

Tandartsassistente

Ik ben Selma en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Tandheelkunde de Loten. Ik ben 4 dagen per week aanwezig als allround- assistente en ik doe mijn werk met veel plezier. Het is een groot compliment als de patiënt met een glimlach de deur uitgaat.

8.png

Mevr. A. Visser

.

Receptiemedewerker

Mijn naam is Astrid en ik werk sinds september 2018 bij Tandheelkunde de Loten. Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen, vooral het sociale aspect zoals even een praatje maken en het geruststellen van mensen die erg nerveus zijn.

Schermafbeelding 2021-05-15 om 14.23.36.png

Kroki

.

Poetshulp

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind met een gezonde mond opgroeit. Wanneer u vroeg (bij doorkomen eerste tandje) met uw kind langs de tandarts gaat zal uw kind hier de rest van het leven profijt van hebben!

Werken bij Tandheelkunde de Loten?
bottom of page